Institutet for Sjukgymnastik och BeteendeMedicin


Karin Karlsson

Arbetar som sjukgymnast sedan 1977. Första åren arbetade jag med rehabilitering i olika former inom sluten vård, primärvård samt företagshälsovård.

Sedan 1990 arbetar jag i min privatpraktik. Mitt specialområde är funktionsstörningar och värk i rygg, nacke och övriga leder i kroppen samt muskulära problem.

Jag har examen i MDT (Mekanisk Diagnostik och Terapi) samt steg 2 examen i OMT (Ortopedisk Medicinsk Terapi )

karin@sjukgymnastlinkoping.se

Tel 013-120461Maria Bohman

Examensår 1994

Min inriktning är rygg- och nackbesvär, huvudvärk, stress- och spänningsproblematik, långvarig smärta samt annan psykisk ohälsa.

Min sjukgymnastexamen har jag kompletterat med en grundläggande psykoterapeutkompetens och jag arbetar framförallt med metoder inom Kognitiv Beteendeterapi, KBT.

Jag kombinerar sjukgymnastens kunnade om kroppen och dess funktioner med samtalsterapeutiska verktyg baserade på Inlärningspsykologi. Detta blir för mig BeteendeMedicin

maria@sjukgymnastlinkoping.se

Tel 013-120461Anna Berglind

Mitt arbetsområde är primärt axelbesvär. Men har du besvär i armbåge, höft, knä eller fot så arbetar jag även med detta.

Jag arbetar som sjukgymnast sedan 1992 då jag började inom primärvård, därefter på ortopedklinik och landstingsansluten privatpraktik.

Förutom sjukgymnastutbildning har jag vidareutbildat mig inom OMT, akupunktur och idrottsmedicin.

anna@sjukgymnastlinkoping.se

Tel 013-120461